Fase 1
Krydret pannekake med grillede grønnsaker
Et smaksrikt og mettende måltid med eksotiske smaker! Dropper du yoghurt, kan denne retten nytes allerede fra fase (med yoghurt fra fase 3).
15 min
Lett
Til 1 porsjon
Slik gjør du
- Sett på grillen (evt. varmluft) på ovnen din og gjør klar en porsjon grillede grønnsaker (se oppskriftsforslag her).
- Bland en pose Eurodiet pannekake med 1 dl. Laktolight (evt. skummet melk) som oppgitt på pakken. Rist godt og la stå i 4 minutter.
- Ha litt olje i stekepannen og sett på medium varme. Stek pannekaken på den ene siden til den stivner på oversiden.
- Snu pannekaken og krydre den stekte siden med cliliflakes, garam masala og gurkemeie. Stek så litt til på kryddersiden for å få smakene enda bedre frem.
- Legg pannekaken på en tallerken med kryddersiden ned. Fyll i de grillede grønnsakene og rull over pannekaken.
- Anrett med litt mer grillede grønnsaker på utsiden, og pynt med litt naturell youghurt, chiliflakes og friske urter. Vel bekomme!
Ingredienser
1 pose Eurodiet Pannekaker
1 porsjon grillede grønnsaker
-litt chili flakes / chili krydder
-litt garam masala (blandingskrydder fra india/pakistan)
-litt gurkemeie
1 ss naturell youghurt
-litt friske urter



