global
Variables
Utilities
CUSTOM STYLES
Fase 1

Annas kyllingsuppe med aromasopp

En deilig variant av kyllingsuppen med med stekt sopp. Det er bare å glede seg :)

10 min
Lett

Slik gjør du

  1. Ha suppepulveret i kjelen
  2. Tilsett krydder og væske og bland godt.
  3. Kok opp mens du rører kontinuerlig (går fort!)
  4. Sett kjelen til side med lokk i 4-5 minutter.
  5. Varm opp olivenolje og smør til middels varme.
  6. Stek soppen sammen med hakket vårløk, litt hakket chili og hvitløk samt kvernet pepper. Anrett i suppetallerken mens du varmer opp suppen.
  7. Hell varm suppe over soppen og pynt med frisk oregano eller annen urt. God fornøyelse! 😊

Ingredienser

1 pose Eurodiet kremet kyllingsuppe

1 liten kjele

3 dl Vann og/eller skummet melk (50/50)

Ca. 1/2 ts gurkemeie

Ca. 1/2 stk. rød chili, finhakket

1-2 fedd hvitløk, finhakket

1-2 ts tørket persille

-litt salt og kvernet pepper

6-7 stk. aromasopp, delt i fire

1 stilk vårløk finhakket

- litt chili og hvitløk, hakket

2 ss olivenolje

1 ts smør

- litt frisk oregano