Fase 1
Annas kyllingsuppe med aromasopp
En deilig variant av kyllingsuppen med med stekt sopp. Det er bare å glede seg :)
10 min
Lett
Slik gjør du
- Ha suppepulveret i kjelen
- Tilsett krydder og væske og bland godt.
- Kok opp mens du rører kontinuerlig (går fort!)
- Sett kjelen til side med lokk i 4-5 minutter.
- Varm opp olivenolje og smør til middels varme.
- Stek soppen sammen med hakket vårløk, litt hakket chili og hvitløk samt kvernet pepper. Anrett i suppetallerken mens du varmer opp suppen.
- Hell varm suppe over soppen og pynt med frisk oregano eller annen urt. God fornøyelse! 😊
Ingredienser
1 pose Eurodiet kremet kyllingsuppe
1 liten kjele
3 dl Vann og/eller skummet melk (50/50)
Ca. 1/2 ts gurkemeie
Ca. 1/2 stk. rød chili, finhakket
1-2 fedd hvitløk, finhakket
1-2 ts tørket persille
-litt salt og kvernet pepper
6-7 stk. aromasopp, delt i fire
1 stilk vårløk finhakket
- litt chili og hvitløk, hakket
2 ss olivenolje
1 ts smør
- litt frisk oregano



