global
Variables
Utilities
CUSTOM STYLES
Fase 4

Grønnsakspuré

Et fargerikt og velsmakende måltid!

15 min
Lett
Til 1 porsjon

Slik gjør du

  1. Grønnsakspuré:
  2. Kok grønnkål og spinat i vann og kraft (3 dl) i ca. 5-7 minutter.
  3. Kjør grønnsakene med kokevannet/kraften i en blender til en grønn og jevn suppe.
  4. Ha innholdet i grønnsakspuré-posen i en bolle og krydre med salt/pepper og persille.
  5. Rør inn den grønne suppen (og melken), litt og litt til en jevn puré.
  6. Smørdamping:
  7. Varm opp 2-3 dl. vann/smør i en panne og damp asparges, vårløk og tomatene i noen minutter.
  8. Anrett grønn puré på en tallerken og topp med dampede grønnsaker. Pynt gjerne med litt brokkoli-spirer og 1 ts. ED soyabønner.

Ingredienser

1 pose Eurodiet grønnsakspuré

3-4 stk. små grønnkålblader (fjern stilken)

1 neve fersk spinat

3 dl vann

1/5 dl kyllingkraft

2 ss melk (valgfritt)

-litt salt og kvernet pepper

-litt tørket persille

4-5 stilker asparges

2 stilker vårløk

4-5 små tomater

1 ts smør

2-3 dl vann