Fase 4
Grønnsakspuré
Et fargerikt og velsmakende måltid!
15 min
Lett
Til 1 porsjon
Slik gjør du
- Grønnsakspuré:
- Kok grønnkål og spinat i vann og kraft (3 dl) i ca. 5-7 minutter.
- Kjør grønnsakene med kokevannet/kraften i en blender til en grønn og jevn suppe.
- Ha innholdet i grønnsakspuré-posen i en bolle og krydre med salt/pepper og persille.
- Rør inn den grønne suppen (og melken), litt og litt til en jevn puré.
- Smørdamping:
- Varm opp 2-3 dl. vann/smør i en panne og damp asparges, vårløk og tomatene i noen minutter.
- Anrett grønn puré på en tallerken og topp med dampede grønnsaker. Pynt gjerne med litt brokkoli-spirer og 1 ts. ED soyabønner.
Ingredienser
1 pose Eurodiet grønnsakspuré
3-4 stk. små grønnkålblader (fjern stilken)
1 neve fersk spinat
3 dl vann
1/5 dl kyllingkraft
2 ss melk (valgfritt)
-litt salt og kvernet pepper
-litt tørket persille
4-5 stilker asparges
2 stilker vårløk
4-5 små tomater
1 ts smør
2-3 dl vann
