global
Variables
Utilities
CUSTOM STYLES
Fase 2

Fylt paprika - scampi omelett

Omerika

45 Min
Lett
Til 2 porsjoner

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Skjær toppen (ved stilken) av paprikaene, som et lokk. Fjern kjernen og sett de til side.
  3. Varm opp olivenolje i en stekepanne. Tilsett alle kuttede grønnsaker og la surre noen minutter på middels varme.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Tilsett lime, persille og scampi og varm opp.
  6. Sett paprikaene i en ildfast form og fordel grønnsaker og scampi jevnt oppi alle tre.
  7. Rist sammen ED omelett-blandingen med vann og krydder. La stå i noen minutter.
  8. Hell omelettblandingen jenvt fordelt over paprika med fyll.
  9. Sett paprika-lokket på toppen og stek i ca. 30-40 minutter, eller til stivnet.

Ingredienser

3 stk.paprika (gul, rød, grønn)

170g scampi, i biter

2 ssolivenolje

2 stk. vårløk finhakket

2-3 små selleristang, finhakket

1 liten løk, finhakket

5-6 småtomater, delt i fire

1 stk. rød chili, finhakket

1 liten bunt bladpersille med stilkene (eller koriander), finhakket

1/2 stk. lime, saften

-Smak til medsalt og kvernet pepper

1 pose Eurodiet baconomelett

100ml vann

2 klyper gurkemeie

2 klyper malt ingefær (valgfritt)