Fase 2
Fylt paprika - scampi omelett
Omerika
45 Min
Lett
Til 2 porsjoner
Slik gjør du
- Sett ovnen på 200 grader.
- Skjær toppen (ved stilken) av paprikaene, som et lokk. Fjern kjernen og sett de til side.
- Varm opp olivenolje i en stekepanne. Tilsett alle kuttede grønnsaker og la surre noen minutter på middels varme.
- Smak til med salt og pepper.
- Tilsett lime, persille og scampi og varm opp.
- Sett paprikaene i en ildfast form og fordel grønnsaker og scampi jevnt oppi alle tre.
- Rist sammen ED omelett-blandingen med vann og krydder. La stå i noen minutter.
- Hell omelettblandingen jenvt fordelt over paprika med fyll.
- Sett paprika-lokket på toppen og stek i ca. 30-40 minutter, eller til stivnet.
Ingredienser
3 stk.paprika (gul, rød, grønn)
170g scampi, i biter
2 ssolivenolje
2 stk. vårløk finhakket
2-3 små selleristang, finhakket
1 liten løk, finhakket
5-6 småtomater, delt i fire
1 stk. rød chili, finhakket
1 liten bunt bladpersille med stilkene (eller koriander), finhakket
1/2 stk. lime, saften
-Smak til medsalt og kvernet pepper
1 pose Eurodiet baconomelett
100ml vann
2 klyper gurkemeie
2 klyper malt ingefær (valgfritt)
