global
Variables
Utilities
CUSTOM STYLES
Fase 3

Red curry suppe

En herlig variasjon av vår populære kyllingsuppe - med smaken av Asia :) NB! Er du i fase 1 og 2, bruk en skvett skummet melk for en litt kremet konsistens. Med kokosmelk passer denne retten i fase 3b.

15 min
Lett
Til 2 porsjoner

Slik gjør du

  1. Bland to poser Kremet kyllingsuppe med 4 dl. kaldt vann. Rist godt og la stå i 4 minutter.
  2. Finn frem en kjele og sett på medium varme. Ha i noen dråper olivenolje og legg 2 ts red curry oppå oljen. La det surre litt for å få frem smakene.
  3. Tilsett også most hvitløk og ingefær og litt chili (valgfritt).
  4. Bland 1 dl. ekstra vann med litt kyllingkraft, og ha i kjelen. La koke i 2-3 minutter til det begynner å redusere.
  5. Mens det koker – skjær opp 1 vårløk i tynne skiver (ikke helt ned til roten).
  6. Ha kyllingsuppen i gryten sammen med en dæsj kokosmelk. Bland godt og varm opp til det nærmer seg kokepunktet (skal ikke koke).
  7. Smak til med saften fra 1/2 lime + litt salt.
  8. Ha suppen i to passende suppeskåler og pynt med vårlik, litt chili og bladpersille + litt raspet limeskall (lime zest).

Ingredienser

2 poser Kremet kyllingsuppe

2 ts red curry paste

1 ts most hvitløk

1 ts most ingefær

-litt kyllingkraft

1 stk. lime, saften

1 stk.vårløk

-litt kokosmelk